Tuesday, February 1, 2011

~Apa Khabarmu di sana??~

assalamualaikum...

fuhh..lamanye xjenguk blog ni..dah bersawang da pun..arini baru rasa macam nak buang sawang tuh..kalau tak silap da dekat setahun da tak update blog...sebab apa yer tak update?..hmm..mgkin sebab putri agak busy ngan sekolah kot..kot la kan..padahal bole je update blog yang lagi satu tu walaupun tak selalu...hehe..sowi ler...

actually..ade cerita baru pasal pasangan penulis ni..hmm..masuk tahun ni da tahun ketiga pasangan penulis ni together-gether kan..so, sudah sampai lah masanya untuk pasangan penulis iaitu peutr dan putri ni untuk settle down...hehe

insyaAllah..dengan izin yang Maha Kuasa...kami hanya merancang kan..pada 03/02/2011 ni akan bermula episod baru dalam hidup mereka berdua..kerana akan ada satu ikatan rasmi di antara mereka...insyaAllah...diharap segalanya akan berjalan lancar...amin....

k la..itu saje laporan setelah sekian lama putri tak bertugas...wassalam dari cik putri..

1 comment:

Cik Puteri said...

xde org komen..saya komen sndiri..hahaha..